Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy - Pomocnik - Mod - Admin - Tester - Budowniczy

746733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam ekipy na serwer Minecraft, który obecnie jest w trakcie prac.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej co do serwera, napisz do mnie, używając

jednego z kontaktu podanego na końcu tego tematu.

Jako że serwer ma być na poziomie, administracja również.

Nie będziecie rekrutowani po 30 minut, bo zadawanie pytań nic nie udowodni,

rekrutacja przebiega szybko, bezboleśnie, i gładko.

Ranga Pomocnika awansuję na Moderatora a potem admina (Pomocnik, inaczej Helper)

Na pomocnika wymagam od siebie;

- Minimum 16 lat ( nie piszcie mi że mam 16 za tydzień, za miesiąc, czy rocznikowo, masz oficjalnie 16 lat, dostaniesz się na rekrutacje)

- Ortografia oraz interpunkcja na wysokim poziomie.

- Cierpliwość na wysokim poziomie.

- Aktywność

- TS3

- Mikrofon

Oferuje od siebie;

- Mocną maszynę.

- Własnego team speak 3

- Reklamę serwera po starcie.

- Własną stronę www

- Uczciwości

- Możliwe wynagrodzenie za bardzo dobre sprawowanie.

Ranga budowniczy zostanie Ci nadane, gdy pokażesz swoje siły w budowaniu.

Ranga tester jest dostępna dla wszystkich chętnych na 3 dniowe beta testy po skończeniu serwera (wynagrodzenie na start za zgłaszanie problemów, błędów,propozycji itd)

Kontakt;

PW FORUM

skype; marcinsulkowskipro ( w treści zaproszenia wpisujesz "Rekrutacja Minecraft"

GG; 51746498 ( W pierwszym zdaniu piszesz "Rekrutacja Minecraft"

Informacje dot. serwera

Survival+Gildie -Standardowo, wszyscy znają.
-System zwierzaków - Zwierzaki; np zombie, krowa, czy świnka w mini formie, która dodaje bonusy. Przykładowo, świnka; 0.4 dmg od poziomu(max 10) krówka; Knockback 0.2 + poziom(max 10)
-System dungeonów - Dungeony które pozwalają nam na zdobycie jeszcze lepszego ekwipunku niż z kopania. Aby nie były to zwykłe surival + gildie to urozmaici naszą rozgrywkę jeszcze bardziej
-Questy - Misje na serwerze, pisane przez kreatywne oraz pomysłowe osoby, 10 etapów po 15 misji w każdym.
-Dodatki kosmetyczne; Dodatki dla rang premium, nie, nie jest to discozbroja, a różnorakie efekty naszej postaci, broni, czy reszty ekwipunku.
-Częste eventy; Nie tylko ox czy klatka i reszta nudnych eventów, na naszym serwerze co weekend odbędzie się losowanie na 1 z 7 eventów który potrwa przez cały weekend Sobota 00;01 - Niedziela 23;59
+Standardowe funkcje serwera survival+gildie

Podaj trochę więcej informacji o serwerze, jaki typ serwera, przykładowe pluginy itd. Podaj ile lat ma administracja, trzeba wiedzieć z kim się będzie pracować :)

Nie sądze aby udostępnianie tutaj pełnej listy z wiekiem było konieczne.

Administracja główna (Właściciel,sponsor oraz headadmin) Są dorosłe

Admin,Mod czy pomocnik to przedział wiekuwo 16-19 i mniejszego nie będzie.

Przewidywany start serwera 20/01/2016

Opublikowano

Podaj trochę więcej informacji o serwerze, jaki typ serwera, przykładowe pluginy itd. Podaj ile lat ma administracja, trzeba wiedzieć z kim się będzie pracować:)

Opublikowano

Zgłosiłem się, czekam. Mam nadzieje, że serwer ruszy i będę miał miejsce w Ekipie. :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Podaj trochę więcej informacji o serwerze, jaki typ serwera, przykładowe pluginy itd. Podaj ile lat ma administracja, trzeba wiedzieć z kim się będzie pracować :)

Dodane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@746733

Nie polecam tego pana, zadeklarowal sie tydzien temu ze zrobi ts3 nastepnie, po tygodniu zatakowal inny serwer z naszego vps'a atakiem ddos.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...